Monday, April 30, 2012

Apa cerita ni....

Hoi: Main tempel hak org ke sini ke?kikikiki. Sila tampil kan diri anda melalui email popok.Jika ada yang anda tidak puas hati ler... @ popokNet akan mengambil keputusan menutup BLOG ini.Jangan marahkan  nyamok kelambu di bakar. Popoknet tau ada juga bahan dari popokNet yang telah di ambil dan di paste ke site lain...Disini kita nak kongsi , bukan nak sangsi2. nak cari kawan bukan nak lawan..
... btw TQ pada yang masih dan terus menyokong popoknet.

3 comments:

katakrabun said...

Uih nak kena tutup plak ke? Kogsi2lah jgnlah gadoh2 kat cyber ni..dahlah kat luar tu asek gaoh je tak abis2.

akuanakpahang said...

Salam Tuan saya diantara mereka yang meminati blog ini. Tahniah diatas usaha Tuan, harap blog ini tidak ditutup. Moralnya kalau nak memuaskan hati semua pihak bukan kerja mudah. Abaikan sahaja suara2 sumbang diluar sana.

bell said...

popOK nie baguih.....memang best site nak cari lagu lama zaman seangkatan ngan saya nie....suka blog nie, kalo tutup mana nak cari laie mp3 serupa nie.....
teruskan usaha anda, rama lagi yang memerlukan daripada mengabaikan......DAN terimakasih.